Termékeink

Hosszútávú üzleti kapcsolataink a korrekt árainknak, szaktudásunknak, termékeink minőségének és megbízhatóságának köszönhető.

Tekintse meg termékeinket és kérjen árajánlatot még ma!

A Ferropatent Group egyik legjelentősebb tevékenysége a durvalemezek megmunkálása és forgalmazása. A magyar piac egyik vezető szereplőjeként megteszünk mindent annak érdekében, hogy vásárlóinknak a lehető legszélesebb választékot tudjuk nyújtani mind az anyagminőségek, méretek, mind pedig a megmunkálási lehetőségek területén!

Egyedi, speciális igényeivel is forduljon hozzánk!

Tisztelt üzleti partnereim!

Cégem létrehozása, eredményes működtetése életem legfontosabb céljainak megvalósulása. Üzleti elképzeléseim valóra váltása azonban nem csak egy profitorientált vállalkozás működtetését jelenti, hanem azt is, hogy a gazdasági élet és a kereskedelmi folyamatok aktív résztvevőjeként nagyon fontosnak tarom:

N

Segíteni környezetem foglalkoztatásai gondjainak enyhítését, a folyamatos innováció fenntartását a munkahelyteremtés lehetőségeinek kutatásával.

N

Olyan munkahelyi környezetet, munkakultúra megteremtését, kialakítását, mely a munkavégzést a gyakorlatban is segíti.

N

Lokálpatriótaként segíteni környezetemben a szociális, kulturális és sport infrastruktúra működtetését, lakóhelyünk komfortérzetének javítása érdekében.

Természetesen a fenti célok folyamatos fejlesztése mindenkori fejlődésre készítenek, ebben segít a Ferropatent Csoport jól felkészült szakembergárdája!

A fent említett dolgok fényében kívánok minden partnerünknek gyümölcsöző együttműködést, sok sikert az élet minden területén!

Szabó Sándor
Elnök-Vezérigazgató